Frivillig ved begivenheder

Ring til Camilla på 25543435 og hør mere, eller skriv dig op her, så kontakter vi dig. Du kan komme på en liste af gode folk, der gerne vil spørges, når foreningen planlægger et arrangement.
Til orientering: Når du klikker på knappen føres du videre til en formular i foreningens google-profil

Hvad betyder det at være frivillig ved begivenheder?

Astas Venner afholder cirka 6 større begivenheder om året. Her er vi afhængige af praktisk hjælp til opsætning, kaffebrygning, cafébetjening samt hjælp med aktiviteter og underholdning

Hvilke arrangementer er jeg med til at muliggøre?

Det er meget forskelligt – vi har holdt fester, loppemarkeder, idrætsdage, havnefest, et banko-arrangement og en strandtur. Hvem ved, hvad vi finder på næste gang – måske har du en god ide?
Mange arrangementerne foregår på hverdage i Asta Fondens åbningstid, men foreningen arrangerer også ind imellem begivenheder en lørdag eller en søndag.

Hvad og hvor ofte bliver der forventet noget af mig?

Du kan byde ind med din hjælp alt fra et par timer til hele dagen på selve dagen for begivenheden. Måske har du en bil og vil tilbyde at hente/bringe gæsterne, måske har du tid dagen før og kan hjælpe med forberedelserne. Mulighederne er mange.

Hvad bliver der ikke forventet af mig?

Alle pleje og omsorgs opgaver bliver varetaget af ansatte

Hvad får jeg ud af det, ud over ”do good, feel good”?

  • En hyggelig dag
  • Fuld forplejning ved arrangementet
  • Også for dig, som er pårørende til en bruger i Asta Fonden, kan det være en rigtig god oplevelse at deltage som frivillig i et arrangement.